(untitled) (Zeszyty Naukowe Wydziału Nauk Ekonomicznych, 2021)
Zarys treści: Ta publikacja opisuje metodykę RUP–jej zalety oraz słabości wzarządzaniu projektami IT oraz propaguje metodykę jako kompleksowe podejście do zarządzania projektami informatycznymi.