(untitled) (Zeszyty Naukowe Wydziału Nauk Ekonomicznych, 2021)
W pracy podjęto próbę przeanalizowania stron internetowych spółek giełdowychw zakresie przestrzegania zasad ładu korporacyjnego. W kręgu zainteresowania znalazły się spółki z grupy WIG20.