(untitled) (Zeszyty Naukowe Wydziału Nauk Ekonomicznych, 2021)
Przedmiot opracowania stanowi zróżnicowanie stopy bezrobocia rejestrowanego w skali poszczególnych województw i powiatów. Analizą objęto lata 2008-2010, uwzględniając stan w końcu czerwca i grudnia.