(untitled) (Zeszyty Naukowe Wydziału Nauk Ekonomicznych, 2018)
Celem niniejszego opracowania było dokonanie analizy wpływu postępu w dziedzinie technologii informacyjno-komunikacyjnych na komunikację marketingową współczesnego przedsiębiorstwa. W artykule przedstawiono istotę komunikacji, narzędzia komunikacji marketingowej: internetowe i mobilne oraz wykorzystanie social mediów.