OFERTA REHABILITACYJNO-WYPOCZYNKOWA CENTRUMREHABILITACJI EUROMED W MIELNIE JAKO PRZYKŁAD MARKOWEGO PRODUKTU TURYSTYKI MEDYCZNEJ (Zeszyty Naukowe Wydziału Nauk Ekonomicznych, 2021)
Zarys treści: Turystyczne produkty markowe należą do najbardziej skutecznych elementów marketingu-mix regionu. W przypadku województwa zachodniopomorskiego tego typu produktem markowym jest oferta turystyki zdrowotnej. W pracy przedstawionoopiniekuracjuszy i pracowników na temat ofertyCentrum Rehabilitacji Euromed. Zbadań wynika, że jakość usług jest wysoka, a terapia przynosi oczekiwane rezultaty. Firma powinna utrwalać posiadany dobry wizerunek.
Keywords: turystyczny produkt markowy, turystyka medyczna, centrum rehabilitacji