METODYKA RUP JAKO NAJLEPSZE DOPEŁNIENIE ZARZĄDZANIA PROJEKTAMI INFORMATYCZNYMI (Zeszyty Naukowe Wydziału Nauk Ekonomicznych, 2021)
Zarys treści: Ta publikacja opisuje metodykę RUP–jej zalety oraz słabości wzarządzaniu projektami IT oraz propaguje metodykę jako kompleksowe podejście do zarządzania projektami informatycznymi.
Keywords: RUP, Rational, projekt, proces, metodyka, zarządzanie projektami, proces informatyczny, audyt