ZRÓŻNICOWANIE STOPY BEZROBOCIA W SKALI WOJEWÓDZTWA I POWIATÓW (Zeszyty Naukowe Wydziału Nauk Ekonomicznych, 2021)
Przedmiot opracowania stanowi zróżnicowanie stopy bezrobocia rejestrowanego w skali poszczególnych województw i powiatów. Analizą objęto lata 2008-2010, uwzględniając stan w końcu czerwca i grudnia.
Keywords: bezrobocie, stopa bezrobocia, województwo, powiat