ZASTOSOWANIE NOWOCZESNEGO E–LEARNINGU I MULTIMEDIÓW W EDUKACJI (Zeszyty Naukowe Wydziału Nauk Ekonomicznych, 2021)
W artykule przedstawiono niektóre aspekty nauczania e-learningu zwykorzystaniem nowoczesnych technik komputerowych i urządzeń multimedialnych. Poddano analizie ewolucję e-learningu, podstawowe zastosowanie multimediów wnauczaniu i ich wpływ na jakość i aspekty kształcenia.
Keywords: e-learning, techniki komputerowe, Internet, multimedia, blended learning