SPRAWOZDANIE Z CYKLU WYKŁADÓW OTWARTYCH ORGANIZOWANYCH PRZEZ STUDENCKIE KOŁO NAUKOWE RACHMISTRZ (Zeszyty Naukowe Wydziału Nauk Ekonomicznych, 2022)
W semestrze letnim roku akademickiego 2020/2021 odbył cię cykl wykładów otwartych zorganizowanych przez Studenckie Koło Naukowe RACHMISTRZ działające przy Katedrze Finansów na Wydziale Nauk Ekonomicznych Politechniki Koszalińskiej. Wydarzenie wspierał Program Nowoczesne Zarządzanie Biznesem. Spotkania miały charakter zdalny i odbywały się za pośrednictwem platformy MS Teams. Promocja wydarzenia odbywała się poprzez media społecznościowe oraz poprzez zaproszenia wysyłane bezpośrednio do szkół ponadpodstawowych.