PROCES PLANOWANIA LOGISTYCZNEGO NA PRZYKŁADZIE WYBRANYCH PRZEDSIĘBIORSTW PRODUKCYJNO-HANDLOWYCH SEKTORA MŚP (Zeszyty Naukowe Wydziału Nauk Ekonomicznych, 2025)
Celem artykułu jest identyfikacja i analiza procesu planowania logistycznego w przedsiębiorstwie produkcyjno-handlowych sektora MŚP. W artykule zastosowano metodę analizy literaturowej oraz metodę case study. W artykule podjęto próbę charakterystyki procesowego charakteru planowania logistycznego oraz znaczenia strategii logistycznej w tym procesie.
Keywords: logistyka, planowanie logistyczne, integracja procesów