NOWOCZESNE FORMY KOMUNIKACJI MARKETINGOWEJ W XXI WIEKU (Zeszyty Naukowe Wydziału Nauk Ekonomicznych, 2018)
Celem niniejszego opracowania było dokonanie analizy  wpływu  postępu w dziedzinie technologii informacyjno-komunikacyjnych na komunikację marketingową współczesnego przedsiębiorstwa. W artykule przedstawiono istotę komunikacji, narzędzia komunikacji marketingowej: internetowe i mobilne oraz wykorzystanie social mediów.
Keywords: komunikacja marketingowa; komunikacja mobilna; marketing internetowy; social media; technologia informacyjno-komunikacyjna