SPRAWOZDANIE Z KONFERENCJI SAMORZĄDU STUDENTÓW I KÓŁ NAUKOWYCH WYDZIAŁU NAUK EKONOMICZNYCH POLITECHNIKI KOSZALIŃSKIEJ (Zeszyty Naukowe Wydziału Nauk Ekonomicznych, 2021)
W dniach 12, 19 oraz 29 maja 2020 roku na Wydziale Nauk Ekonomicznych Politechniki Koszalińskiej odbyła się Konferencja Naukowa Samorządu Studentów Wydziału Nauk Ekonomicznych i Kół Naukowych. Na Konferencję składał się cykl wydarzeń online na temat odpowiednio: „Bezpieczeństwo w cyberprzestrzeni”, „Oszczędzanie oraz inwestowanie długoterminowe”, „Wiarygodność finansowa – co możesz zyskać? Rola Biura Informacji Kredytowej”. Konferencja przyjęła formułę debaty naukowej, stała się platformą wymiany poglądów dla studentów, nauczycieli akademickich oraz zaproszonych gości. Patronat honorowy nad wydarzeniami objął dr hab. inż. Jerzy Korczak, prof. PK – Dziekan Wydziału Nauk Ekonomicznych Politechniki Koszalińskiej. Patronat merytoryczny – Program Nowoczesne Zarządzanie Biznesem, Centrum Prawa Bankowego i Informacji, Program Bankowcy dla Edukacji oraz Projekt Bezpieczeństwo w Cyberprzestrzeni oraz Warszawski Instytut Bankowości.
Keywords: sprawozdanie